Biskota te mbushura
Brumi:
• 250 gr miell
• 100 gr sheqer
• 120 gr gjalpë
• 2 ve
• 2 luge te medha lëng limoni
Kremi:
• 250 ml krem për gatim
• 2 luge sheqer
• 100 gr qokollade per zierje
Shtoni miellin, gjalpën ,sheqerin, lëng limoni dhe vezet dhe bejni nje brum prej tyre up.Me keta brum formoni biskota te vogla dhe vendoseni ne tepsi, lereni ne frigorifer afersisht 10 min.
Pastaj vendoseni në furrë në 180 gradë derisa te marrin ngjyrë.
Kur biskotat te piqen atehere i lyejm me masen e pergaditur me heret ku kemi shtuar 250 ml Hopla ,2 luge shqeqer te cilat i kemi perzier me heret me mikser dhe kemi formuar nje shkume te trashe dhe ne fund ju hedhim cokollade te shkrir siper dhe i vendosim ne frigorifer per te qendruar edhe per pak kohe.
Kur ti servirim siper mund te ju hedhim dredheza apo n
donje frut tjeter.
Comments
Post a Comment