Perbersit : Brumi 600 gr.miell 3 te kuqe te vese 60 gr maja buke 250 ml.qumsht 3 luge sheqer 150 gr.margarine Filli i pare : 300 gr. mak i bluar 150 gr.sheqer 200 ml.qumsht 2 luge mjalte dhe pak kore limoni Filli i dyte : 150 ml.qumsht 100 gr.sheqer 300 gr.arra te bluara Filli i trete : 1 kg. molla 150 gr.sheqer 1 kese cimet Filli i katert : 800 gr. mermelade e kajsise. Përgatitja: Brumi : Shkrihet maja në qumësht të ngrohtë dhe sheqer dhe shtoni të gjithë përbërësit e tjerë gjithashtu edhe gjalpë te zbutur dhe prerë në kube. Brumin ndajeninë 5 pjesë, dhe lereni që të qëndrojnë për 2 orë. dhe se cilen pete bejeni sa tepsia Filli i pare: Vlojni qumështin me sheqerin, shtoni makun, shtoni ngadal edhe mjalten , lëkurën e limonit dhe përzijeni për 5 min . Filli i dyte: Në qumështin duke vluar me sheqer, shtoni arra,dhe perzijeni per 5 minuta Filli i trete: Mollës se prer ne rende i shtoni, sheqer dhe lereni te qendroj mbi zjarr 10-15 min. Kur te f